Мая Манева - семейно консултиране и книги за семейството    

Консултиране и терапияКонсултации на живо в София и онлайн - по Skype!

Консултиране на двойки

Консултации на семейни двойки и живеещи на семейни начала при конфликти в двойката, проблеми в общуването, сексуални проблеми, развод, раздяла и др.

Индивидуално консултиране

Консултиране при конфликт или затруднения в семейните отношения, стрес, неудовлетвореност, болест, решения относно личен живот или работа. Предбрачно консултиране.

Консултиране за родители

Консултации при казуси с израстването на децата – страхове, нощно напикаване, заекване, хиперактивност и разстройство на вниманието, при трудности и бягства на децата от училище, прояви на агресия и др.

Новата книга "За брака, развода и любовта - 100 въпроса към семейния консултант" е налична!Виж още Поръчай сега!

Най-нови статии

Социалните мрежи и любовта в брака

Днес голяма част от ежедневното ни общуване се реализира в интернет пространството и в частност в социалните мрежи. Използваме ги за обмен на информац.


02, нд 2018   No Comments
Изневяра в брака

Изневярата преди и сега

Желанието ми да пиша отново по тази тема е, за да споделя наблюдаваните в последните години в работата си с двойки нови или по-рядко срещани до този м.


02, ср 2018   No Comments
гняв, агресия

За здравословното изразяване на гнева

Напоследък все по-актуална става темата за изразяването на гнева. До съвсем скоро като „здравословно“ средство за изразяване на гняв се считаше боя по.


12, сб 2016   No Comments

За Мая Манева

Мая Манева е семеен консултант и терапевт. Магистър е по семейно консултиране, завършила в Нов Български Университет по програма, която се осъществява от водещи специалисти съвместно с Института по Фамилна Терапия в Лондон и Университета в Льовен, Белгия. Има практика в град София.

Автор е на две книги, насочени към хората, търсещи себепознание и себеусъвършенстване в личен и семеен аспект.