„Партньорството: Път към любовта“

За книгата „Партньорството: Път към любовта“

Никой не ни учи как да градим и поддържаме семейни отношения. Учим се от самия живот. А това е най-трудният и дълъг път. Много мои клиенти ме питат защо в училище не се изучава това, което от работата ми с тях те научават за себе си и за семейните си отношения. А това, с което разширяват своето мислене и поведение им помага не само в интимните връзки, но и във всички взаимоотношения – с близки, приятели, колеги, както и в отношението към самите себе си.

Затова реших да споделя своя опит с всички, които искат да си спестят време и страдания, учейки се от собствените си грешки.

В книгата “Партньорството: Път към любовта“ е събран моят над 15-годишен опит от работата ми с хора на различни възрасти и с различни проблеми, като:

  • Отчуждение между партньорите;
  • Проблеми с интимността след раждане;
  • Изневери;
  • Раздели;
  • Поемане на отговорност във връзката и излизане от ролята на жертва;
  • Проблемни отношения с децата на нов партньор;
  • Преминаване от традиционни роли на мъж и жена в партньорски отношения.

Читателят ще се срещне с историите на осем двойки, вдъхновени от реални хора. В тях може да проследи как те се справят с общите си проблеми чрез осъзнаване на личните си възгледи и преживявания и тяхното влияние върху отношението им към другия и очакванията от връзката. Чрез поставянето на ясни граници и поемането на отговорност, те успяват да преодолеят дори и най-трудните изпитания и да продължат, изграждайки отношения на взаимно уважение и емоционална близост.

Отворете съдържанието като PDF файл оттук.

Поръчайте „Партньорството: Път към любовта“

Можете да поръчате своята книга „Партньорството: Път към любовта“ на цена 25 лв., както и „За брака, развода и любовта“ на цена от 20 лв. като попълните формата по-долу. При поръчка на две и повече книги получавате 10 % отстъпка от цената на книгите.

Цената на доставка е в зависимост от избраната куриерска услуга и се изписва, когато въведете желаните бройки и офис на куриер на Спиди или Еконт.

Ако желаете доставка до адрес, попълнете данните си в полето.  

Може да направите поръчка и на телефон/Viber +359 888 098 188

За доставки извън България, ни пишете през формата за контакт или на Viber +359 888 098 188.Поръчка на книги

Моля, пишете на кирилица

бр.
бр.

Цена: 0.00лв.

Доставка: 0.00лв.

Общо: 0.00лв.
При проблем с изпращането на поръчка през формата за поръчки, моля да се обадите на телефон/Viber +359 888 098 188

Коментари

Лилия Христова
10.05.2024 в 17:45 ч.

Прекрасна книга! Актуална, завладяваща, поучителна! Благодаря!

Reply
Мария Бакалова
19.05.2023 в 15:56 ч.

Очарована съм от поредната книга на Мая Манева “ Партньорството: Път към любовта“, написана с изключителен талант. Прочетох я с удоволствие и пожелавам на писателката успех и нека ни радва с още много книги.

Reply
Дора Бакалова Бьотнер
15.05.2023 в 22:14 ч.

Подарих си време за наслада и взех в ръцете си книгата „ПАРТНЬОРСТВОТО ПЪТ КЪМ ЛЮБОВТА“. ПРОЧЕТОХ Я НА ЕДИН ДЪХ. БЛАГОДАРЯ ЗА ОГРОМНОТО УДОВОЛСТВИЕ. БЕШЕ ИСТИНСКО БЛАЖЕНСТВО ЗА МЕН…..
Много истини казани с малко и точни думи. Безценни заключения, достъпен език, изискан израз, речник, достоен за уважение, синтез и анализ на високо ниво, структура и съдържание организирани гениално…….
Човек бързо се ориентира в многопластовата проблематика на събития и факти. Разнообразието на случаите обогатяват, а опит от практиката и професионализъм лъхат от всеки израз…….тук е на лице изключителен талант да се жонглира умело със субект и обект, до подреждане на пъзела до перфектния му образ и завършек. В същото време читателят остава в една прекрасна динамика и след завършване на книгата с желание да върви напред и нагоре и да продължи да се развива. Книгата те убеждава колко всяко усилие за подобряване на комуникацията си заслужава и колко важно е човек да не се оставя в ръцете на консерватизма и летаргията…….Книгата събужда у читателя желание да се труди….. ОТ КОРИЦАТА, ПЕРФЕКТНА ИЛЮСТРАЦИЯ ОТ ХУДОЖНИЧКАТА, ДО ПОСЛЕДНАТА ДУМИЧКА ИЗПИТВАХ ОТКРИТА НАСЛАДА ОТ ВЛОЖЕНИЯ ТРУД И КРАЙНИЯ РЕЗУЛТАТ.
Неволно търсих повод за критика и откриване на слабости. В 44 годишния ми творчески път винаги съм търсила нещо по-добро……и….още по-добро……Тук не намерих повод за критика.
БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ!!!!!!!

Прекрасно е, че въпреки ужасите на ежедневието в национален и интернационален план……В СВЕТА ИМА ХОРА КАТО ВАС……“ПЧЕЛИЧКИ НА ДОБРОТО“….УБЕДЕНА СЪМ, ЧЕ “ МЕДЪТ“,
КОЙТО ПРОИЗВЕЖДАТЕ Е С НЕПРЕХОДНА СТОЙНОСТ. ТАЗИ КНИГА ЩЕ ИМА ВЕЧЕН ЖИВОТ. НАДЯВАМ СЕ ДА ПОПАДНЕ ВЪВ ВСЕКИ ДОМ.

И трите книги ка изключително ценни. Те засягат универсална проблематика, свързана с всички възрасти, социални нива и личностно развитие. Те са като готварски книги, необходима за всеки дом. Отваряш ги и намираш точната рецепта.
ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА КНИГАТА ….. НА АВТОРКАТА И НА ХУДОЖНИЧКАТА. НАДЯВАМ СЕ ОЩЕ МНОГО ЩАСТЛИВЦИ ДА СЕ ДОКОСНАТ ДО ТОЗИ ШЕДЬОВЪР. Дора Бакалова Бьотнер

Reply
Нели Николова
01.02.2023 в 17:22 ч.

Приятно очарована съм за пореден път от този научен труд на Мая Манева. Прочетох книгата на един дъх!Същата ми предложи много теми за размисъл и в същото време ми даде отговори на въпроси които дълго съм си задавала и на които не съм намирала отговор. Искам да изразя огромната си благодарност към авторката и това което прави за нас – нейнте пациенти и читатели. С нетъпрение очаквам следващата книга!

Reply

Публикувай отзив

За Мая Манева

Мая Манева е семеен консултант и терапевт. Магистър е по семейно консултиране, завършила в Нов Български Университет по програма, която се осъществява от водещи специалисти съвместно с Института по Фамилна Терапия в Лондон и Университета в Льовен, Белгия. Има практика в град София.

Автор е на две книги, насочени към хората, търсещи себепознание и себеусъвършенстване в личен и семеен аспект.