„Партньорството: Път към любовта“

За книгата „Партньорството: Път към любовта“

Никой не ни учи как да градим и поддържаме семейни отношения. Учим се от самия живот. А това е най-трудният и дълъг път. Много мои клиенти ме питат защо в училище не се изучава това, което от работата ми с тях те научават за себе си и за семейните си отношения. А това, с което разширяват своето мислене и поведение им помага не само в интимните връзки, но и във всички взаимоотношения – с близки, приятели, колеги, както и в отношението към самите себе си.

Затова реших да споделя своя опит с всички, които искат да си спестят време и страдания, учейки се от собствените си грешки.

В книгата “Партньорството: Път към любовта“ е събран моят над 15 годишен опит от работата ми с хора на различни възрасти и с различни проблеми. Книгата показва една различна картина за любовта и връзките, чрез която можем да видим себе си и своя партньор по нов начин и да преоткрием отношенията си.

Чрез историите на осем двойки, които изминават своя път от влюбването до любовта, читателят има възможност да проследи как личните преживявания, възгледи и нагласи влияят върху общия път на двамата и как двойките се справят с предизвикателствата пред тях.

Тази книга е за всички вас, които искате да бъдете по-осъзнати за отношенията, в които влизате ежедневно в живота си.

Тя ще ви помогне:

  • Да съхраните и подобрите отношенията си;
  • Да замените традиционните роли в семейството;
  • Да подобрите общуването и интимния си живот след раждането на дете;
  • Да преодолеете своя или на партньора си изневяра.

Съдържание на книгата

Отворете съдържанието като PDF файл оттук.

Поръчайте „Партньорството: Път към любовта“

Можете да поръчате своята книга „Партньорството: Път към любовта“ на цена 25 лв., както и книгите „Любовта в семейството“ и „За брака, развода и любовта“, всяка на цена от 20 лв. като попълните формата по-долу. При поръчка на две и повече книги получавате 10 % отстъпка от цената на книгите.

Цената на доставка е в зависимост от избраната куриерска услуга и се изписва, когато въведете желаните бройки и офис на куриер на Спиди или Еконт.

Ако желаете доставка до адрес, попълнете данните си в полето.  

Може да направите поръчка и на телефон/Viber +359 888 098 188

За доставки извън България, ни пишете през формата за контакт или на Viber +359 888 098 188.Поръчка на книги

Моля, пишете на кирилица

бр.
бр.
бр.

Цена: 0.00лв.

Доставка: 0.00лв.

Общо: 0.00лв.
При проблем с изпращането на поръчка през формата за поръчки, моля да се обадите на телефон/Viber +359 888 098 188

За Мая Манева

Мая Манева е семеен консултант и терапевт. Магистър е по семейно консултиране, завършила в Нов Български Университет по програма, която се осъществява от водещи специалисти съвместно с Института по Фамилна Терапия в Лондон и Университета в Льовен, Белгия. Има практика в град София.

Автор е на две книги, насочени към хората, търсещи себепознание и себеусъвършенстване в личен и семеен аспект.