За Мен

DSC_4531

Казвам се Мая Манева и съм магистър по семейно консултиране. Завършила съм в Нов Български Университет по програма, която се осъществява от водещи специалисти в тази област съвместно с Института по Фамилна Терапия в Лондон и Университета в Льовен, Белгия.

От години съм се посветила на това да помагам на хората да преминават през кризите в живота си и да откриват своя път към щастието. Моите клиенти са мъже и жени, които имат проблеми в семейните си отношения или преживяват лична криза. Ролята ми като семеен консултант е да разбера семейните отношения и всеки член от семейството, да дам своя професионален прочит на случващото се и да подкрепя желаната от клиентите ми промяна.

Резултат от моя професионален опит са трите ми книги: „Любовта в семейството“ (2012 и 2018), „За брака, развода и любовта“ (2015) и „Партньорството: Път към любовта“ (2022).

За Мая Манева

Мая Манева е семеен консултант и терапевт. Магистър е по семейно консултиране, завършила в Нов Български Университет по програма, която се осъществява от водещи специалисти съвместно с Института по Фамилна Терапия в Лондон и Университета в Льовен, Белгия. Има практика в град София.

Автор е на две книги, насочени към хората, търсещи себепознание и себеусъвършенстване в личен и семеен аспект.